Chalet's welcome

Terletak di Kampung Kota Lama Kanan, kira kira 4 kilometer dari Bandar Diraja Kuala Kangsar, Chalet D' Kampung Mr. OS menawarkan pelbagai chalet pilihan dalam suasana kampung. Setiap chalet dilengkapi dengan pendingin hawa (air-conditioned) dan televisyen. Kemudahan kolam mandi, aktiviti memancing ala kampung, udara yang segar dan nyaman serta kadar sewa yang berpatutan menjadikan penginapan satu pengalaman baru yang tidak mudah dilupakan...

Search This Blog

Tempahan


Chalet Manager - En. Ahmad Sabki

Office / ReceptionUntuk guest tempatan (Kuala Kangsar)

  • tuan/puan boleh terus ke Chalet D'Kampung Mr. OS dan berurusan dengan Pengurus Chalet


Untuk guest dari luar Kuala Kangsar

  • tuan/puan    perlu    menghubungi    Pengurus    Chalet     (En. Sabki - 012 635 0897 / 019 457 0897)      bagi  mempastikan  kekosongan  dan  chalet  type  untuk  hari  yang  hendak  disewa.
  • setelah pengesahan tentang kekosongan dan chalet type diberikan oleh Pengurus Chalet, kerjasama tuan/puan adalah diharapkan untuk bank-in deposit (RM 50.00 bagi setiap chalet yang ditempah) ke akaun Malayan Banking Berhad (MBB) atas nama Ahmad Sabki bin Abdul Rahim, No. Akaun 158097811866 dan maklumkan kepada Pengurus Chalet (Sila WhatsApp bank-in slip kepada En. Sabki melalui 019 457 0897) atau SMS atau telefon setelah "bank-in" dibuat.
  • sila bawa bank-in slip tersebut semasa check-in.


    Kemudahan Tempahan Makan / Minum

    • sekiranya memerlukan breakfast/lunch/afternoon tea/dinner/BBQ, untuk sekurang kurangnya 20 orang, sila berhubung dengan pengurus chalet sekurang kurangnya 1 minggu sebelum penginapan.